Szakértői klub

Üdvözlünk a szakértői klubban

köszöntő Szeretettel várunk klubunkba mindenkit, aki szereti az állatokat, legyen kutya- vagy macskatartó magánember, tenyésztő, kutyakiképző vagy akár szakkereskedő.

Mi a szakértői klub?

Szakértői klubunk elsősorban azért alakult, hogy bárki, aki kutyákkal vagy macskákkal foglalkozik, egy helyen megtaláljon mindent, ami a felelős állattartáshoz kell. Klubtagjainkkal megosztjuk szakmai anyagainkat, cikkeinket, tapasztalatainkat. Tagjaink ezáltal olyan információkhoz juthatnak, melyek mások számára még nem ismertek. Ezen a csatornán keresztül értesülhetnek új termékeinkről, akcióinkról, kedvezményeinkről.

Személyes tanácsadás

Szakértői klubunk tagjai igénybe vehetik személyes szaktanácsadás szolgáltatásunkat. Bármilyen kérdésed van kedvenced etetésével, tanításával, kiképzésével kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk.

+36 30 947 3646
Klubtagoknak segítünk akár telefonon is!
bewital @bewital.hu
Kérdezhetsz e-mail-en keresztül is!

Új ügyfeleknek

induló csomag Lorem ipsum...

Feliratkozás

Iratkozz fel hírleveleinkre és légy tagja Te is szakértői klubunknak! Ha tenyésztő vagy szakkereskedő, esetleg állatorvos vagy, kérjük, ezt a megjegyzésben is jelezd és munkatársunk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.


     A csomag tartalma megtekinthető az alábbi linken: https://bewital.hu/regisztracio