Márkáink

Márkáink

Minden termék, melyet forgalmazunk, híven tükrözi odaadásunkat az állatok felé.

A német Bewital petfood GmbH & CO. KG kutya- és macskaeledei kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas húsokból és és olyan különleges összetevőkből készül, melyek pozitív hatással vannak négylábú társa jólétére és életerejére.

Olyan gyártók mellett köteleztük el magunkat, akik első osztályú alapanyagokból olyan minőségi termékeket állítanak elő, melyek kényelmesebbé teszik az állattartó és kedvence életét is. A kutyasporthoz használatos eszközök, illetve sportruházat terén is nálunk a legjobbak közül válogathat.

belcando
Belcando
A lényeg az összetételben van. Nálunk, a BELCANDO®-nál, hogy a különleges ízhatást és kiváló tolerálhatóságot elérjük, kizárólag válogatott összetevőket használunk receptúráinkban. A Münsterland-i termelési bázisunkon húsliszt helyett friss húst használunk mind a nedves és száraz eledeleink készítésénél. Az értékes adalékok, mint a szőlőmagliszt vagy az azték zsályamag természetes tápanyag komplexként fejtik ki hatásukat. Alapelvünk, hogy minden alkotórész, amit egy eledel tartalmaz, kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára. Mivel minden kutyának egyéni táplálási követelménye van, kifejlesztettük a megfelelő BELCANDO® kutyaeledelt minden kornak és méretnek megfelelően.
bewi-dog
Bewi-dog
A megbízható eledel. A Bewi-Dog eledelekre jellemző a kiváló minőségű magas állati fehérjetartalom, mely különösen fontos az izomfejlődés során. A sörélesztőből származó ß-glükán erősíti az immunrendszert, a mannán-oligoszacharid pedig pozitív hatással van a bélflórára. A legtöbb Bewi-Dog receptúránkban kerüljük a búza használatát.
dogland
Dogland
Dogland - prémium minőség kedvező áron. Kizárólag emberi fogyasztásra is alkalmas állati húsokból készült. Nem tartalmaz mesterséges szín- és ízanyagot, sem tartósítószert. Kiváló ízletesség.
leonardo
Leonardo
A lényeg az összetételben van. A holisztikus szemlélet eredménye a Leonardo, mely macskája életerejét az összetevők egyensúlyán keresztül őrzi meg. A kiváló minőségű fehérjeforrások, zsírok, feltárt szénhidrátok és vitalitást szolgáló speciális nyersanyagok mellett létfontosságú összetevők teszik teljessé a Leonardo-t: A gyendég szőrlabda tranzit megkönnyíti a szőrlabdák eltávolítását. Az L-karnitin elősegíti a testzsír lebontását. A lecitin támogatja a zsír-anyagcserét, erősíti a szívet és a vérkeringést. A pH Control optimalizálja a vizelet pH-értékét. A ProVital erősíti az immunrendszert. A Stay-Clean csökkenti a foglepedék lerakódását.
bewi-cat
Bewi-cat
Változatos és ízletes. Prémium száraz eledel magas hústartalommal, különleges tápanyagokkal (pl. taurin). A Bewi-Cat termékek tökéletesen kiegészítik egymást. A kiváló minőségű nedves eledellel keverve a ropogós krokettek optimális étrendet biztosítanak macskájának.
petmate
Petmate
Az Amerikából származó Petmate termékek kényelmesebbé teszik az Ön és négylábú kedvence életét is. Különböző méretű önetetők, önitatók. Szállítóketrecek és boxok, akár repülőre is. 100%-os hőszigetelt kutyaházak különböző méretben, betéttel, ajtóval.
herm-sprenger
Herm.Sprenger
Kiváló minőségű, tartós fém nyakörvek Németországból. Nemesacél, curogán és krómozott láncnyakörvek és kiképző nyakörvek különböző méretben.
molinari
Molinari
Saját gyártású felszerelések és sportruházat. Pórázok, nyakörvek, hámok. Motívációs eszközök, labdák, szájkosarak. Védőkarok és -huzatok, fogásfejlesztő eszközök.
alto
ALTO
Szárított dogsnackek Ausztriából. 100%-ig természetes alapanyagokból, adalékanyagok nélkül.
gappay
Gappay
A világhírű cseh Gappay kínálatában megtalálható minden, ami a kutyasporthoz kell. Védőkarok, -huzatok, motívációs és fogásfejlesztő eszközök, labdák, akadályok, fürkész sátrak. Védőruházat őrző-védőhöz, sportruházat.
BB Bőrdíszmű
Saját gyártású, kiváló minőségű kör- és laposperlon vezetők, nyakörvek. Perlon hámok és szájkosarak.
wt-metall
WT-Metall
Hőszigetelt kutyás utánfutók 1 vagy több kutya számára. Többféle modell különböző felszereltséggel, akár igény szerint összeállítható kiegészítőkkel.