Szállítás

Szállítási információk

4.1. A Weboldalon kiválasztott és megrendelt terméket a Szolgáltató a Partnernek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő időpontban szállítja ki a Partner által a megrendelés során jelzett szállítási címre. A megrendelt terméket a Partner előzetes jelzés alapján személyesen is átveheti a Molinári 91 Kft. telephelyein. Amennyiben a megrendelt árut Szolgáltató szállítja ki Partner részére, az esetben a kárveszélyviselés a Partner telephelyén, vagy az általa meghatározott átadási helyen az áru átadásával száll át Partnerre. Az áru rakodása mindenkor annak a félnek a veszélyére történik, aki, vagy akinek a megbízásából a fuvarozó az áru rakodását végzi. Amennyiben az árut Partner szállítja, az esetben a kárveszély az árunak a Partner fuvareszközére történő felrakásával száll át, amennyiben a felrakást a Szolgáltató végzi. Abban az esetben, ha Partner, vagy annak megbízottja rakja fel az árut a fuvareszközre, akkor a kárveszély az áru a Partnernek történő átadásával száll át, Szolgáltató telephelyén. 

4.2. Szolgáltató a megrendelt árut a 8 munkanapon belül reggel 8 és délután 17 óra között házhoz szállítja saját szállítóeszközzel vagy szállítmányozó cég igénybevételével. Amennyiben a Szállító e szállítási határidőket tartani nem tudja, köteles azt a Partner felé jelezni. A Partner ez esetben elállhat a megrendeléstől.

4.3. A Weboldalon megrendelt szolgáltatásokat a Szolgáltató a Partnernek e-mailben küldött rendelési visszaigazolásban szereplő helyszínen teljesíti. 

4.4. A Partner a vételárat utánvéttel, az áru átvételekor készpénzben fizeti meg a Szállítmányozónak.

4.5. A Partner köteles a kiszállítás időpontjában a csomagot tételesen ellenőrizni és hiánytalan teljesítés esetén az átvételi elismervényt aláírni. Ezt követően mennyiségi és csomagolási hiányosságokra vonatkozó reklamációt a Szolgáltató nem köteles elfogadni. Amennyiben a Partner bármi sérülést, eltérést tapasztalna, a szállítmányozó az Ügyfél kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Az így keletkezett károkért a szállítmányozót terheli a felelősség. 

 

4.6. Online bankkártyás fizetés: A termékek kiválasztása, a bankártyával történő fizetési mód kiválasztása és a rendelés feladása gomb megnyomása után a partner átirányítódik a PayU weblapjára. Itt biztonságos körülmények között bonyolíthatja le a rendelés összegének kifizetését bankkártya száma, illetve annak lejárati dátumának megadásával. 

4.7. Fizetés banki előre utalással: A rendelés végösszegét az Ügyfél kifizetheti banki átutalással.

Utalási információk:   Molinári 91 Kft.

                                      RAIFFEISEN Bank

                                      12092000-01586180-00100002

 

A megjegyzés rovatban tüntesse fel a visszaigazolásban szereplő rendelésszámot!

 

Halászi, 2019. október 1.