Filozófiánk

Filozófiánk


Szeretjük az állatokat

A Molinári 91 Kft. 1991 óta forgalmazza a Bewital GmbH & Co.KG kutya- és macskaeledeleit. Mindkét cég családi vállalkozás, ahol a közösségi szellem és az elkötelezettség állataink jóléte iránt áll a középpontjában mindennek, amit teszünk.

Csak nagyon kevés vállalat van abban a helyzetben, hogy saját maga tudja előállítani a száraz és nedves eledeleit. A Münsterland-i termelési bázisunkon friss húst használunk mind a nedves és száraz eledeleink készítésénél. A saját friss hús felhasználásának előnye a helyi szállítókkal való közvetlen kapcsolatból fakad. Ez azt jelenti, hogy közvetlen befolyással vagyunk a minőségre és a válogatott hús kielégíti a magas színvonalú elvárásainkat.

A különösen nagyértékű hozzávalók használata különböztet meg bennünket más állateledel gyártó vállalatoktól. Helyi kis- és középvállalkozásoktól szerezzük be a nyersanyagokat, melyek jelentős előnyökkel bírnak a szokásos, nemzetközileg elérhető termékekkel szemben.

 

Szeretnénk segíteni az emberek és állatok számára, a sértetlen környezetet megőrzésében.

Hosszutavon

A lehető legjobb természetes eledelt akarjuk biztosítani kedvencének és ezzel egyidejűleg a környezetet is szeretnénk védeni. Ezért elkötelezettek vagyunk egy természetbarát gyártási rendszer iránt. Az egyedülálló gyártási eljárásunkkal nagy mennyiségű energiát takarítunk meg azáltal, hogy húsliszt helyett friss húsokat használunk és a Német Szövetségi Környezetvédelmi Minisztérium környezetkímélő innovációs programjának támogatását élvezzük.

Aktív résztvevői vagyunk az állatvédelemnek és számos állatvédelmi kezdeményezést támogatunk.

 

Holisztikus szemlélet

Holisztikus szemlelet

Minden alkotórész, amit egy eledel tartalmaz, kihat a kutya életerejére, egészségére és élettartamára.

Célunk, hogy négylábú kedvencének hosszú, egészéges és boldog élete legyen. Ezért dolgozunk nap mint nap a Molinári 91 Kft.-nél.

 

Holisztikus szemlelet

Legyen Ön is a partnerünk!