Kategóriák

Hírlevél

chat

Gyűjtse a pontokat!


A BEWITAL PETFOOD HUNGARY pontgyűjtő akciója

PONTOK GYŰJTÉSE

Pontgyűjtő akciónkkal vásárlóink hűségét kívánjuk jutalmazni, így az internetes vásárlás mindenkit megillető kedvezményein felül további kedvezményeket érhetnek el.

Minden termék mellett megtalálja, hogy a termék vásárlását hány hűségponttal jutalmazzuk. Mindezt természetesen a fizetéskor összesítve is láthatja. A pontok a termék árának 2%-át jelentik, de egyedi pontszám is tartozhat egy-egy termékhez. A vásárlás során a pontokat jóváírjuk az Ön egyenlegén, és akár már a következő vásárláskor beválthatja, vagy akár gyűjtheti hosszabb ideig, egy nagyobb vásárlás felhasználásához.

 
PONT EGYENLEG

 

Ön bármikor megtekintheti pontjainak állását, ha bejelentkezik felhasználónevével és jelszavával. A bejelentkezés után a "fiókom"-ban, a hűség pontjaim menü alatt tekintheti meg.


PONTOK LEVÁSÁRLÁSA

Amennyiben Ön már rendelkezik hűségpontokkal, a jelenlegi vásárlásának 10%-a értékeben beszámíthatja azokat (1 pont=1 Ft). Az alábbi oszlopokban láthatja, hogy ehhez a vásárláshoz legfeljebb mennyi pontot használhat fel, illetve azt, hogy Önnek most hány pontja van. Ezután megadhatja a "Bevált" mezőben, hogy mennyi pontot kíván beváltani. Amennyiben nem vált be hűségpontot, azok jóváíródnak az egyenlegén, és később bármikor levásárolhatja.


Forgalmazott márkák

Kapcsolat

Keress minket bizalommal!
Minden hétköznap 8-17-ig.

06309473646

Küldj
nekünk emailt!
Halászi Kinológiai Tábor